Regio-nieuwtjes in het kort

Regio-nieuwtjes in het kort

De organisatoren van de Knokke Art Fair schenken hun opbrengst aan een goed doel. Ze hebben 12.000 euro geschonken aan de Stichting Pelicano.

Aan de Vistrap in Oostende was er de Dag van de Garnaal. De prijzen van de garnalen zijn intussen al flink gedaald. Een dag lang werd de grijze Noordzeegarnaal gepromoot. September is de maand van de garnalen.

Het was zondag ook autovrije zondag in Oostende. Je kon er naar de Politiedag met voorstelling van het wagenpark en demonstraties met de motorrijders, honden en interventieteams.

Volgend weekend is er braderie in het centrum van Brugge. Dan is er verkoop op straat in de voornaamste winkelstraten van de stad. Eerder was er al braderie in de Langestraat en de Hoogstraat. Die viel samen met de autoluwe zondag in Brugge.

Het was zondag de vierde en laatste editie van de Zandfeesten in Brugge voor wat betreft dit zomerseizoen. Dankzij het mooie en droge weer was er bijzonder veel volk. Ook de zaterdagmarkt in Brugge was door het mooie weer een voltreffer.

Aan de kust was er het voorbije weekend nog veel volk. Velen wilden nog genieten van de laatste zonnestraaltjes voor het herfst wordt. Tegen het eind van deze week wordt het al gevoelig kouder.

Voetbal. Eersteprovincialer Jong Male ging met 0-1 winnen op Racing Waregem. Het was een goeie start. Volgende week spelen ze thuis tegen Ardooie.

En basketbalclub Avanti Brugge heeft de eerste wedstrijd van dit seizoen verloren. Ze verloren met 76-84 cijfers tegen titelkandidaat Falco Gent. Er waren heel wat Avanti-supporters aanwezig. De verplaatsing met bus, volgende week naar Limburg, gaat niet door.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.