Diego Holzken presenteert hartverwarmende nieuwe single ‘Onwaarschijnlijk’

Terwijl we genieten van de laatste stralen van de nazomerzon, komt er ook weer hartverwarmende muziek van Diego Holzken aan. Zijn nieuwe single ‘Onwaarschijnlijk’ is de perfecte opvolger van ‘Dans Met Mij’, die al meer dan 550.000 streams heeft weten te behalen.

De nieuwe single is ontstaan in de studio bij Oliver Rosa en om het helemaal af te maken bracht Manfred Jongenelis met zijn accordeonklanken hier de perfecte sound aan toe. Een mooie combinatie van latin amerikaanse invloeden en het volkse waar we de zanger natuurlijk al van kennen.

In zijn nieuwe nummer ‘Onwaarschijnlijk’ zingt Diego Holzken over een liefde die eigenlijk heel onwaarschijnlijk is maar waar je toch voor wilt vechten. Want soms kan je door die ene persoon nergens anders meer aan denken en ben je klaar voor de overgave in de liefde.

“De sound van dit liedje, deed me meteen denken aan intieme zomeravond. Zo eentje waarbij de liefde natuurlijk heel belangrijk is. Die ene vakantieliefde die je sinds dat ene moment samen, niet meer uit je hoofd kan krijgen. Je bent tot over je oren verliefd en probeert haar elke dag te veroveren. Met de juiste aanpak en heel veel geduld, kom je iedere dag een stukje dichterbij. Aldus Diego Holzken.”

De single wordt ondersteund met een romantische videoclip waarbij de gedachten van Diego Holzken omgezet zijn tot iets visueels.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.