nieuwe Anna zoektocht

Ga deze zomer opnieuw op avontuur met het geliefde figuurtje Anna uit de verhalen van Kathleen Amant tijdens een zoektocht georganiseerd door Stad Brugge en Uitgeverij Clavis. Jonge speurneuzen kunnen gratis deelnemen aan deze leuke tocht door de Brugse winkelstraten. Bovendien wacht er op elke deelnemer een leuke verrassing.

Vanaf zaterdag 29 juni tot en met zaterdag 31 augustus kunnen gezinnen met jonge kinderen opnieuw speuren met het bekende kinderboekenfiguurtje Anna in de winkelstraten van Brugge. Anna is deze zomervakantie jarig en de zoektocht staat volledig in dat thema. In tien etalages kunnen speurders de voorwerpen terugvinden die ze nodig heeft voor haar verjaardagsfeest.

Tijdens deze speurtocht, in samenwerking met Uitgeverij Clavis, zet Stad Brugge telkens weer verschillende straten en delen van de stad in de schijnwerpers. “We willen jonge gezinnen op een ontspannen manier laten kennismaken met ons aantrekkelijk winkelaanbod”, zegt schepen van Werk en Ondernemen Pablo Annys. Deze keer loopt de zoektocht door het hart van de binnenstad: Burgstraat, Jan van Eyckplein, Academiestraat, Adriaan Willaertstraat, Kuipersstraat, Eiermarkt, Geldmuntstraat en Sint-Amandsstraat.

De start is bij het toerismepunt op de Markt 1 (Historium), waar iedereen gratis tijdens de openingsuren een formulier kan ophalen. De speurtocht eindigt bij de Clavis Conceptwinkel in de Sint-Amandsstraat, waar de deelnemers hun formulier kunnen inwisselen voor een leuk cadeautje.

Ben je dol op Anna? De hele zomervakantie lang organiseert boekhandel Clavis in Brugge Anna-voorleesmomentjes in het Provinciaal Hof, Markt 3 op woensdag, donderdag en zaterdag om 14 uur. Dit met uitzondering van 15 augustus.

_____

www.brugge.be/anna-zomer

Foto © persdienst Stad Brugge

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.