Party DJ Rudie Jansen maakt speciale Jubileum Mix voor Johan Heeren

Party DJ Rudie Jansen is al vele jaren één van de toonaangevende muziektovenaars die op zijn vakkundige manier mixen maakt van Nederlandse artiesten. Op zijn populaire YouTubekanaal voegt hij op vrijdag 6 oktober 2023 de twee speciale Jubileum Mixen van Johan Heeren toe. Voor deze uit Roosendaal afkomstige entertainer is dit natuurlijk de kers op de taart.

Johan: ‘Ik zat te denken wat leuk zou zijn voor een jubileumsingle. Ik zit inmiddels 25 jaar in het vak en heb al heel wat singles uitgebracht. Mijn eerste Nederlandstalige single ‘Alles’ kwam in 2007 uit op het HVA label van Hans van Aalst (Denans). Omdat deze plaat goed werd ontvangen dook ik meerdere keren de studio in om leuke swingende Nederlandstalige nummers op te nemen, waaronder ‘Viva Mexico’, ‘Sheila’ en ‘Ik heb het helemaal gehad met jou’, ‘Dromen’, Una noche Mexicana’, ‘Lady zonder jou’ en One is One’. Die liedjes uit mijn begintijd hebben het best goed gedaan. Omdat ik Party DJ Rudie best goed vroeg ik hem of hij van deze liedjes een medley wilde maken. Die uitdaging ging hij maar al te graag aan en heeft uiteindelijk twee mixen gemaakt.  Mijn repertoire bestaat ondertussen uit zoveel liedjes dat ik tijdens mijn optredens ook keuzes moet maken. Bovengenoemde liedjes zing ik bijna niet meer en op deze manier komen herinneringen weer naar boven. Ik heb bewust gekozen om mijn grootste hits ‘Hey Baby Que Paso’. Deze wordt nog steeds veel gestreamd via de bekende portals. Rudie heeft de oorspronkelijke videobeelden verwerkt in de speciale Jubileum Mix clips’.

Johan viert z’n jubileum samen met de eveneens jubilerende zanger Angelo van Gastel op zondag 8 oktober 2023 bij El Corazon in Roosendaal. Onder de noemer ‘2 x 25 years of’ organiseren de mannen vanaf 14.00 uur een gezellige middag. Er zijn nog kaarten beschikbaar aan de deur.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.