Regio-nieuwtjes in het kort

De SFX Speelschaar van Brugge zal op zondag 21 juli een concert brengen op de Markt van Damme, dit om de Nationale Feestdag te vieren. In Brugge is er nu zondag het jaarlijkse Te Deum in de kathedraal. Prinses Astrid en Prins Lorenz komen de plechtigheid bijwonen in Brugge.

In Middelkerke stopt er nu al een uitbater van een strandbar. Door het slechte weer van de voorbije weken en de hoge kosten gooit hij de handdoek in de ring. De start van de zomer bleef maar uit. Het zal nu enkele dagen mooi weer zijn maar daarna wordt het weer frisser en regenachtiger.

Komend weekend is er kermis in Lichtervelde met tal van kermisattracties. Op dinsdagavond is er avondmarkt. In Heist aan Zee start nu donderdag de kermis op de parking in de Knokkestraat omdat het Heldenplein bezet is door Kneistival van komend weekend.

In de vroegere legerkazerne van Sijsele is er komend weekend Damme Beach met beachvolley, petanque en live-optredens. Bij de foodtrucks vind je heel wat lekkers om te drinken of te smullen.

Op de Wellington Hippodroom in Oostende is er nu zaterdag een kidsfestival met tal van optredens en meet and greets. Er zijn onder meer optredens van Piet Piraat en van K3.

In Koksijde worden de liefhebbers van vuurwerk nu zondag dubbel beloond. In Koksijde Bad is er vuurwerk voor de Nationale Feestdag en in Wulpen als afsluiter van het Landelijk weekend.

De Brugse Bavikdagen starten nu vrijdag op de Markt. Er zijn dit jaar geen tickets nodig voor de drie dagen met op de slotdag Brugge Zingt. Studio Banaal mag zondag voor Brugge Zingt het publiek opwarmen.

In Diksmuide is er komend weekend foor. Op zondagavond valt de foor samen met een avondmarkt in de Generaal Baron Jacquesstraat.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.