Tom Haver duikt de modewereld in

Met zijn nieuwe single ‘Modeblaadje’ neemt Tom je mee de modewereld in zoals hij die ziet. Het is alweer meer dan 12 jaar geleden dat Tom zijn eerste hit scoorde met ‘samen vanavond’, de eerste Nederlandse bewerking van ‘Ai se eu te pego’. Anno 2023 weet hij nog steeds als geen ander met nieuwe muziek te
verrassen en verbazen. Zijn nieuwe single ‘Modeblaadje’ is daar dan ook een perfect voorbeeld van!

In de studios van Vredeveld & Russchen music is dit heerlijke nummer ontstaan, waarbij Tom zich weer van zijn beste kant laat horen. Met dit nummer en de bijbehorende clip geeft Tom zijn kijk op wat er volgens hem in het ultieme modeblaadje moet staan. Niet alleen de perfect bewerkte foto’s, maar juist ook datgene wat het beste bij jou past, ongeacht wat je smaak is.

Tom Haver draait inmiddels al heel wat jaartjes mee in het artiestenbestaan, maar genoeg kan hij er nog lang niet van krijgen! “Dit is nog maar het begin, we zijn weer een volgend hoofdstuk begonnen met Volendam Music en we hebben zó veel leuke plannen liggen!” Aldus een altijd enthousiaste Haver.

De single ‘Modeblaadje’ kon hem zo maar eens de hit bezorgen waarmee hij zijn stempel dit jaar weer op de Nederlandstalige hitlijsten kan drukken.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.